Тәжірибелі аспаз болудың қажеті жоқ: тағамдарды бірнеше рет қыздыру олардың сапасына теріс әсер етеді, ал дәмі де жоғалады. Бірақ егер дайындалған тағам дереу жеп қойылмаса не істеу керек?
Ал егер әңгіме мейрамханалар, асханалар мен кафе туралы болса, онда келушілерге жұмыс уақыты бойы ыстық тамақ беру керек пе? Мұнда мармит сияқты құрылғы көмекке келеді. Енді онсыз қоғамдық тамақтану орындарының бірде-бір ас үйі болмайды.
Және дәл мармиттер ең алдымен кафеге немесе асханаға кірген келушіні көреді: барлық дайын тағамдар онда көрсетіледі.
Мармит-дайын тағам біраз уақыт ыстық болып қалатын тамақ сыйымдылығы және қажетті температура режимін қолдайтын жабдық. Оның екінші функциясы-ұсынылған тағамдардың сапасы мен көрінісін жан-жақты көрсету.