Бұл қамырды кейінгі пісіру үшін қолайлы жағдай үшін қолданылады.Қамырды пісірмес бұрын ашыту процесі. Тығыздығын азайтуға және оның көлемін арттыруға мүмкіндік береді.
Сынақ корпусының ішіндегі температура 0-90 градус аралығында реттеледі. Көптеген жағдайларда 33 - 40 градус температурада және 70-80% ылғалдылықта жүзеге асырылады. Шкафта ауа температурасын біркелкі тарату үшін арнайы желдеткіштер орнатылған. Кейбір модельдерде тіпті оның айналу жылдамдығын реттеу мүмкіндігі бар.Жабдықталған басқару жүйелері температура мен ылғалдылықты бақылайды, сонымен қатар будың пайда болу суының мөлшерін бақылайды.
2 бөлім 4 парақ